Támogatóink

A Gyermeknevelés Tudományos Folyóirat további támogatókat keres

Nyílt hozzáférésű folyóiratunk fenntartásához kérjük szíves segítségét. Mi adjuk a lelkesedést, a szakmai színvonalat, az együttműködés- és a neveléstudományi párbeszédek fórumát.

Eredményeinkhez a Gyermeknevelés Tudományos Folyóirat honlapján mindenki szabadon hozzáférhet. A folyóiratot 2013-ban alapította az ELTE TÓK, a Bemutatkozásban megfogalmazott alapelveinek mentén.

Többen segítik munkánkat magas szakmai színvonalon, ugyanakkor a szerkesztőség munkatársai pro bono végzik munkájukat. Kérjük, támogassa folyóiratunkat, a minőségi tudományos publicisztika és tudományszervezés fenntartását a közösségi finanszírozás útján.

Hogyan segítheti a szerkesztőségi munkát?

EGYÉNI TÁMOGATÁSOK

Támogatóink nevét, amennyiben ők ezt jóváhagyják, feltüntetjük honlapunkon ezen az oldalon. A folyóirattal kapcsolatos fejleményekről levélben is örömmel adunk tájékoztatást. Támogatásukat az ELTE TÓK Hagyományőrző Alapítványa bankszámlaszámára történő utalás formájában tudjuk fogadni 117120004-20189299-00000000, a közleménybe Gyermeknevelés Tudományos Folyóirat kerül.

TÁMOGATÁSOK
Minden kiemelt támogatásról hírt adunk a folyóirat honlapján, valamint az ELTE TÓK közösségi média felületein, rendezvények, esetleges médiamegjelenések alkalmával. Támogatóinkat kérjük, az alább felsorolt lehetőségeken túl javasoljanak számunkra megoldásokat annak érdekében, hogy a gyermekneveléssel kapcsolatos tudományos kutatások, pedagógiai gyakorlatok nyílt hozzáférésű rendszerben jelenhessenek meg a továbbiakban is.


Név: ELTE TÓK Hagyományőrző Alapítvány
Számlaszám: 117120004-20189299-00000000

Kérdésével, forduljon hozzánk bizalommal.

 

TÁMOGATÓINK

Magyar Bölcsődék Egyesülete