Permanent International Altaistic Conference 60: Beszámoló - Apatóczky, Ákos Bertalan (Távol-keleti Tanulmányok, 2018)
A Permanent International Altaistic Conference (PIAC) 60. jubileumi ülésszakát 2017-ben a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Kar Keleti Nyelvek és Kultúrák Intézetének (KRE BTK KNYKI) szervezésében tartották meg Székesfehérváron augusztus 27. és szeptember 1. között.