Szabó Balázs: Test és tudat – a japán harcművészeti filozófia hajnala: recenzió - Stéger, Ákos (Távol-keleti Tanulmányok, 2018)
Szabó Balázs: Test és tudat – a japán harcművészeti filozófia hajnala. Budapest: Torii Könyvkiadó, 2016.