Japanológiai bédekker: Farkas Ildikó – Sági Attila (szerk.): Kortárs japanológia I.: recenzió - Wintermantel, Péter (Távol-keleti Tanulmányok, 2018)
Japanológiai bédekker Farkas Ildikó – Sági Attila (szerk.): Kortárs japanológia I. Budapest, KRE – L’Harmattan, 2015.