Tartalomhoz a forma: Zhou Xingsi: Ezer írásjegyes mű verses szövege Zhao Mengfu hat írásstílusú kalligráfiájával. Budapest, Négy Kincs Bt., 2021 - Salát, Gergely (Távol-keleti Tanulmányok, 2024)
Salát Gergely recenziója a következő kötetről: Zhou Xingsi: Ezer írásjegyes mű verses szövege Zhao Mengfu hat írásstílusú kalligráfiájával. Budapest, Négy Kincs Bt., 2021.