Három Edo-kori kibyōshi fordítása és értelmezése: Csendom Andrea: Kinkin szenszei álmától a jó és rossz lelkek küzdelméig – Három edói kibjósi a XVIII. század végi Japánból. Budapest: Ráció Kiadó, 2021 - Gacsályi, Anna (Távol-keleti Tanulmányok, 2023)
Gacsályi Anna recenziója Csendom Andrea Kinkin szenszei álmától a jó és rossz lelkek küzdelméig – Három edói kibjósi a XVIII. század végi Japánból című kötetéről (Budapest: Ráció Kiadó, 2021).