A KRE Japanológia Tanszék újabb eredményei: Doma Petra – Farkas Mária Ildikó (szerk.): Kortárs Japanológia IV. Károli Gáspár Református Egyetem – L’Harmattan Kiadó, Budapest, 2022 - Takó, Ferenc (Távol-keleti Tanulmányok, 2023)
Takó Ferenc recenziója a Kortárs Japanológia IV. című kötetről (szerk. Doma Petra és Farkas Mária Ildikó, Károli Gáspár Református Egyetem – L’Harmattan Kiadó, Budapest, 2022