Tükör által világosabban: Takó Ferenc: Max Weber Kínája. A protestáns etika és a mandarinátus szelleme. Budapest: ELTE BTK Filozófiai Intézet – L’Harmattan – Magyar Filozófiai Társaság, 2020 - Salát, Gergely (Távol-keleti Tanulmányok, 2023)
Salát Gergely recenziója Takó Ferenc Max Weber Kínája című kötetéről (Budapest: ELTE BTK Filozófiai Intézet – L’Harmattan – Magyar Filozófiai Társaság, 2020).