A közép- és kelet-európai tatárjárások történetéhez: The Routledge Handbook of the Mongols and Central-Eastern Europe. Alexander V. Maiorov, Roman Hautala (eds.) Oxon – New York, Routledge, 2021 - Apatóczky, Ákos Bertalan (Távol-keleti Tanulmányok, 2023)
Apatóczky Ákos Bertalan recenziója a The Routledge Handbook of the Mongols and Central-Eastern Europe című kötetről (szerk: Alexander V. Maiorov és Roman Hautala, Oxon – New York, Routledge, 2021).