Az idegen vonzásában: Doma Petra: Az idegen vonzásában. Sadayakko, Matsui Sumako és Hanako: színésznők az interkulturális színház kontextusában. Pécs: Kronosz Kiadó, 2022 - Cseh, Dávid Sándor (Távol-keleti Tanulmányok, 2022)
Cseh Dávid Sándor recenziója Doma Petra Az idegen vonzásában. Sadayakko, Matsui Sumako és Hanako: színésznők az interkulturális színház kontextusában című kötetéről.