Introduction to the Project of the “East Asia” Thematic Group and its Peculiarities - Birtalan, Ágnes (Távol-keleti Tanulmányok, 2021)
A "Kelet-Ázsia" tématerületi kutatócsoport projektjének bemutatása – Birtalan Ágnes projektvezető előszava.