Salát Gergely (szerk.) 2015. A kínai alkotmány: Recenzió - Szakáli, Máté (Távol-keleti Tanulmányok, 2016)
Salát Gergely (szerk.) A kínai alkotmány. Typotex Kiadó, Budapest, 2015. Panta Könyvek 1. ISBN 978 963 2798 592 (213 oldal)