Farkas Ildikó–Szerdahelyi István–Umemura Yuko–Wintermantel Péter (szerk.): Tanulmányok a magyar–japán kapcsolatok történetéből: Könyvszemle - Szabó, Balázs (Távol-keleti Tanulmányok, 2010)
Farkas Ildikó–Szerdahelyi István–Umemura Yuko–Wintermantel Péter (szerk.): Tanulmányok a magyar–japán kapcsolatok történetéből. Budapest, Eötvös Kiadó, 2009.