Chuluun, Sampildondov (ed.): Sar’dagiin khiid. Öndör Gegeen Zanabazariin uran büteeliin khüree. [A Sar’dagiin monostor. Öndör Gegeen Zanabazar művészetének temploma.] - Szilágyi, Zsolt (Távol-keleti Tanulmányok, 2021)
Chuluun, Sampildondov (ed.): Sar’dagiin khiid. Öndör Gegeen Zanabazariin uran büteeliin khüree. [A Sar’dagiin monostor. Öndör Gegeen Zanabazar művészetének temploma.] Ulaanbaatar, Shinjlekh Ukhaani Akademi, Tüükh, Ugsaatni Zuin Khüreelen, 2019. 488 oldal