Kara György professzor és az ojrát kutatások az ELTE Mongol és Belső-ázsiai Tanszékén - Birtalan, Ágnes (Távol-keleti Tanulmányok, 2025)
Birtalan Ágnes írása Kara Györgyről az MTA 200 éves fennállásának tiszteletére.