Otthonok határok nélkül: a család ezer arca Ázsiában: Birtalan Ágnes – Teleki Krisztina (szerk.): A család szerepe a távol-keleti és belső-ázsiai régióban. Tanulmányok a család mint közösség társadalmi, vallási és rituális aspektusairól. (Konfuciusz Könyvtár 9.) Budapest, ELTE Konfuciusz Intézet, 2024 - Szigethy, Balázs (Távol-keleti Tanulmányok, 2025)
Szigethy Balázs recenziója A család szerepe a távol-keleti és belső-ázsiai régióban. Tanulmányok a család mint közösség társadalmi, vallási és rituális aspektusairól című kötetről (szerk.: Birtalan Ágnes – Teleki Krisztina).