Farkas Ildikó: A japán modernizáció ideológiája: recenzió - Umemura, Yuko (Távol-keleti Tanulmányok, 2019)
Farkas Ildikó: A japán modernizáció ideológiája [Ideology of Japanese modernistaion]. Budapest: L’Harmattan, 2018.