Yasutane – Chōmei – Bunting: A fűkunyhóból. Szerkesztette, fordította és a jegyzeteket készítette: Fülöp József és Szemerey Márton: recenzió - Muth, Patrícia; Pecze, Ágota (Távol-keleti Tanulmányok, 2019)
Yasutane – Chōmei – Bunting: A fűkunyhóból [From the Grass Hut]. Szerkesztette, fordította és a jegyzeteket készítette: Fülöp József és Szemerey Márton. Gondolat Kiadó, Budapest, 2017.