Út a kultúrhéroszok korától a jogállamiság felé - Badacsonyi, Katalin Tegza (Távol-keleti Tanulmányok, 2020)
Kormány Attila: A tradicionális és a modern kínai jog – A jog fejlődése Kínában a kezdetektől napjainkig. ELTE Eötvös Kiadó Kft., 2018