Important achievements in Chinese studies of Hungary: Huba BARTOS–Imre HAMAR 2017. Kínai–magyar szótár. 包甫博–郝清新: 汉匈词典. Budapest: Akadémiai Kiadó, ELTE Konfuciusz Intézet. 2097 pp. Huba BARTOS–Imre HAMAR–Melinda PAP 2024. Magyar–kínai szótár. 包甫博–郝清新–梅林达: 匈汉词典. Budapest: Akadémiai Kiadó, ELTE Konfuciusz Intézet. 2155 pp. - Ésik, Szandra (Távol-keleti Tanulmányok, 2025)
Ésik Szandra recenziója a Kínai–magyar szótárról (2017, Bartos Huba és Hamar Imre szerk.) és a Magyar–kínai szótárról (2024, Bartos Huba, Hamar Imre, Pap Melinda szerk.).