Ivanics Mária: Hatalomgyakorlás a steppén. A Dzsingisz-náme nomád világa: recenzió - Kápolnás, Olivér (Távol-keleti Tanulmányok, 2018)
Ivanics Mária: Hatalomgyakorlás a steppén. A Dzsingisz-náme nomád világa. Budapest: MTA Bölcsészettudományi Kutatóközpont, Történettudományi Intézet, 2017. 336 pp.