Új utak, régi gondok: Háda Béla: Dél-Ázsia a poszthidegháborús korban. Budapest: Ludovika Egyetemi Kiadó, 2022 - Gulyás, Csenge (Távol-keleti Tanulmányok, 2024)
Gulyás Csenge recenziója Háda Béla Dél-Ázsia a poszthidegháborús korban című kötetéről.