A magyar sinológia nagyjainak nyomában - Olajos, István (Távol-keleti Tanulmányok, 2022)
Recenzió a Művészet, vallás, kultúra. Sinológiai tanulmányok Miklós Pál emlékére és a Kínai bölcselet és művészet. Tanulmányok Tőkei Ferenc emlékére című kötetekről.