„Az erényekkel való kitöltődés” Han Feizi elképzelései az önművelésről - Jónás, Zsolt (Távol-keleti Tanulmányok, 2022)
A tanulmány a Han Feizi című munka Jielao és Yulao című fejezeteit mutatja be, elemzést nyújtva a műben megjelenő önműveléssel kapcsolatos elképzelésekről. Az elemzés elsősorban az említett fejezetek fordításaira épít, mindemellett kitekintő összehasonlítást ad a korszak egyéb önműveléssel foglalkozó szövegei közül néhánnyal. A tanulmány választ keres azon kérdésekre, hogy Han Feizi miben látta az önművelés folyamatát, valamint ezen elképzelések és az elemzett két fejezet hogyan kapcsolódnak a Hadakozó fejedelemségek korszakának szellemi irányzataihoz.