Addendum: the Workshop “Mongolian Family Pictures on Notebook Pages and Video Tapes” - Birtalan, Ágnes (Távol-keleti Tanulmányok, 2021)
Az ELTE BTK Mongol és Belső-ázsiai Tanszéke és a Mongolisztikai Kutatóközpont által a "Közösségépítés: család és nemzet, hagyomány és innováció" című tématerületi kiválósági program keretében rendezett workshopról.