Csoma Mózes: Diszkózene a Kvangbok sugárúton. Észak-Korea a rendszerváltozások évében: Recenzió - Salát, Gergely (Távol-keleti Tanulmányok, 2015)
Csoma Mózes: Diszkózene a Kvangbok sugárúton. Észak-Korea a rendszerváltozások évében. Budapest: L’Harmattan, 2014, 142 o. ISBN 9789632368962