Hivatalból a Selyemúton: Rajkai Zsombor: Xiyu Xingcheng Ji és Xiyu Fanguo Zhi: Két 15. század eleji kínai forrás Közép-Ázsiáról. (Konfuciusz Könyvtár 6.) Budapest: ELTE Konfuciusz Intézet, 2023 - Zsifkovits, Zoltán (Távol-keleti Tanulmányok, 2025)
Zsifkovits Zoltán recenziója Rajkai Zsombor Xiyu Xingcheng Ji és Xiyu Fanguo Zhi: Két 15. század eleji kínai forrás Közép-Ázsiáról című kötetéről.