Szempontok a Selyemút vizsgálatához: Kósa Gábor (szerk.): Gazdaság, történelem és politika a Selyemút mentén Budapest: ELTE BTK Kínai Tanszék - Ésik, Szandra (Távol-keleti Tanulmányok, 2025)
Ésik Szandra recenziója a Gazdaság, történelem és politika a Selyemút mentén című kötetről (szerk.: Kósa Gábor).