Kortárs Japanológia II. (Károli Könyvek.) Japánnyelv-pedagógia Magyarországon: recenzió - Vargha, Attila (Távol-keleti Tanulmányok, 2019)
Kortárs Japanológia II. Japánnyelv-pedagógia Magyarországon. Szerkesztették: Wakai Seiji, Sági Attila. Károli Könyvek. Károli Gáspár Református EgyetemL’Harmattan Kiadó, Budapest, 2017.