A portfólió tanárképzésben és a közoktatásban történő alkalmazásának lehetősége egy vizsgálat tükrében - Hanák, Zsuzsanna (Pedagógusképzés, 2010)
Tanulmányunkban a portfolió tanárképzésben történő alkalmazásának eddigi tapasztalataitkívánjuk elemezni, az eredményeket bemutatni. Munkánk során a pedagógusok továbbképzésitapasztalatain túl a módszer közoktatásban történő használhatóságát is vizsgáljuk.