Tanárjelöltek reflektív naplói a gyakorló tanításról - Sántha, Kálmán (Pedagógusképzés, 2008)
A tanulmány a tanárjelöltek tanítási gyakorlatával párhuzamosan meghirdetett szeminárium tapasztalatait összegzi: feltárja a reflektív naplókészítés pedagógusképzésben betöltött szerepét, kiemeli a reflektív gondolkodás és a hatékony tanári tevékenység kapcsolatát.