A lefelé menő spirál víziója - Hunyady, György (Pedagógusképzés, 2004)
Az előadás háromszor 5 pontban foglalja össze a pedagógusképzésnek, a képzéssel kapcsolatos reformgondolatoknak és az elemzések eredményeként megrajzolt lefelé menő spirál víziójának kritikáját. Az elmondottak szerves folytatásátjelentik a szerző előző tanulmányának, amely a folyóirat 2003. évi 1-2. számában jelent meg.