Tanártovábbképzés a School fór International Training egyetemen, Vermont, USA -Interjú Szesztay Margittal 2003 májusában - Révész, Judit (Pedagógusképzés, 2003)
A 2002-2003-as tanévben Szesztay Margit és Uwe Pohl, az ELTE BTK Angol-Amerikai Intézete Angol Tanárképző Központjának munkatársai egy éves Fulbright oktatói ösztöndíjjal az Egyesült Államok Vermont államában, a Brattleboro-i School for International Training (SIT) egyetemen oktattak és kutattak. Az interjú Szesztay Margit kinti tapasztalatait mutatja be.