Interjú Hunyady Györgynével: Conversation with Dr. Hunyady Györgyné Dr. Gárdonyi Zsuzsa - Endrődy-Nagy, Orsolya (Pedagógusképzés, 2022)
Hunyady Györgyné pedagógus, az ELTE Tanító- és Óvóképző Kar volt főigazgatója, tanszékvezetője, a Pedagógiai és Pszichológiai Kar professor emeritusa, a neveléstudomány elismert művelője és képviselője, a magyar tanítóképzés vezető egyénisége volt. Egy 2016-ban készült interjúban Dr. Endrődy-Nagy Orsolya beszélgetett a „mestertanítóval” a Budai Képző történetéhez készülő kötettel kapcsolatban. A korábban az ELTE Tanító- és Óvóképző Kar honlapján megjelent beszélgetés szerkesztett változatával emlékezünk vissza a hazai tanítóképzés egyik emblematikus alakjára.