Repülőrajt - A pedagógusképző rendszerek fejlesztése - Pelesz, Nelli (Pedagógusképzés, 2021)
Az OECD által 2019-ben megjelentetett, mintegy hét országra és számos partnerországra kiterjedő kutatás bemutatása, amelynek célja a pedagógusképző rendszerek fejlesztésével kapcsolatos kihívások és lehetőségek feltárása és elemzése, valamint javaslatok megfogalmazása a résztvevők számára a komprehenzív, fenntartható és hatékonyan fejlődő pedagógusképző rendszerek kialakítása érdekében.