A Kormány 277/1997.(XII.22.) Korm. rendelete a pedagógus-továbbképzésről, a pedagógus-szakvizsgáról, valamint a továbbképzésben résztvevők juttatásairól és kedvezményeiről - Szüdi, János (Pedagógusképzés, 2022)
A rendelet fő fejezetei (Általános rendelkezések; A továbbképzés; A pedagógus szakvizsga; Közös rendelkezések) közül a pedagógus-szakvizsgára vonatkozó paragrafusokat és a hozzájuk kapcsolódó magyarázatokat közöljük.