Innovatív tanítás a hatékony tanulásért - Szűcs, Marianna; Szegedi, Eszter; Barna, Margit (Pedagógusképzés, 2018)
Az összefoglaló az OECD Innovatív tanítás a hatékony tanulásért (ITEL) című projektjének első szakaszát tekinti át. Az ITEL-projekt célja, hogy képet alkosson a tanárok pedagógiai tudásáról, és hozzájáruljon a tanárképzéssel kapcsolatos szakpolitikák fejlesztéséhez. Az összefoglalót a projekt magyarországi lebonyolítását koordináló Tempus Közalapítvány Tudásmenedzsment csoportjának a projektért felelős munkatársai készítették, két, az alábbiakban hivatkozott OECD-kiadvány alapján.