A műhelymunka egy lehetséges módszertani megoldása - Hunyady, Györgyné; M. Nádasi, Mária (Pedagógusképzés, 2011)
2007 őszén az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán, az osztott rendszerű képzés keretében elindult az oktatás a frissen akkreditált neveléstudományi mester szakon. A tartalmában és szerkezetében egyaránt megújult szak metodikailag sem maradhat változatlan. Beszámolónk egy, a felsőoktatásban viszonylag új módszertani eljárásról szól: bemutatjuk, hogy egy tantárgycsoport, a kutatásmetodika keretei között hogyan használtuk fel a teammunkát a hallgatók különböző kompetenciának fejlesztésére.