A pedagógiai munka szakmai felügyelete az Egyesült Államokban - Kimmel, Magdolna (Pedagógusképzés, 2013)
A tanulmány három részre tagolódik: az első rész a pedagógia munka szakmai felügyelete jelenleg jellemző amerikai rendszerének kritikáját összegzi. A második rész a sikeres szakmai felügyelethez szükséges sztenderdeket és a szakmai felügyelet két jó gyakorlatát mutatja be. Végül a harmadik rész arról szól, hogy a szakmai elszámoltathatóság vonatkozásában az USA a tanulói teljesítményekre koncentráló pedagógiai teljesítményértékelési modell felé fordult.