Tudás és innováció: a felnőttkori tanulás kutatásának változatos útjai - Káplár-Kodácsy, Kinga (Neveléstudomány | Oktatás – Kutatás – Innováció, 2018)
Recenzió a Journal of Adult Learning, Knowledge and Innovation (2017) című folyóiratról.