Hogyan nevelhetünk kisgyermekből igényes olvasót? - Vass, Dorottea (Neveléstudomány | Oktatás – Kutatás – Innováció, 2018)
Tóth Béla (2016): Egy fiúgyermek irodalmi érdeklődésének alakulása 2-10 éves koráig. Aquarius Szövetkezet, Budapest