Koragyermekkor- és családtörténet új köntösben - Endrődy-Nagy, Orsolya (Neveléstudomány | Oktatás – Kutatás – Innováció, 2017)
Aggné Pirka Veronika, Mikonya György, Mészárosné Darvay Sarolta és Szarka Emese (2014): Kora gyermekkori nevelés – és családtörténet. ELTE TÓK. Budapest.