Véletlenül talált csodák - Kerekes, Valéria (Neveléstudomány | Oktatás – Kutatás – Innováció, 2013)
Recenzió az alábbi szövegről: Kádár Annamária (2012): Mesepszichológia – Az érzelmi intelligencia fejlesztése gyermekkorban. Kulcslyuk Kiadó, Budapest.