Játék és tanulás egyszerre? A társasjátékok mint a pedagógiai eszköztár teljesértékű tagjai - Vekety, Boglárka (Neveléstudomány | Oktatás – Kutatás – Innováció, 2022)
Jesztl József és Lencse Máté (2018): Társasjáték-pedagógia. Demokratikus Ifjúságért Alapítvány, Budapest. Letölthető innen: https://mek.oszk.hu/18800/18806/