Summa és ajánlás - Pálkuti, Anikó (Neveléstudomány | Oktatás – Kutatás – Innováció, 2021)
Kempf Katalin, Vincze Beatrix és Németh András (2020, szerk.): Rejtett történetek. Az életreform és a művészetek. Budapest: Műcsarnok.