Neveléstudományi részdiszciplína? Önálló tudományág? A pedagógiai etnográfia helykeresése - Szabolcs, Éva (Neveléstudomány | Oktatás – Kutatás – Innováció, 2019)
Mészáros György (2017): Pedagógiai etnográfia. Budapest, ELTE Eötvös Kiadó.