Hátrány és eredményesség? - Kovács, Melinda (Neveléstudomány | Oktatás – Kutatás – Innováció, 2018)
Szemerszki M. (2016, szerk.): Hátrányos helyzet és iskolai eredményesség. Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet, Budapest.