Az oktatási innovációk léptékváltása: Elméleti modellek és esettanulmányok Szingapúrból és a világ más tájairól - Bükki, Eszter (Neveléstudomány | Oktatás – Kutatás – Innováció, 2017)
Looi, C.-K. & Teh, L.W. (Ed.) (2015). Scaling Educational Innovations. Singapore: Springer. DOI 10.1007/978-981-287-537-2