Tanuló pedagógusok és az iskola szakmai tőkéje - Zsebőné Nagy, Szilvia (Neveléstudomány | Oktatás – Kutatás – Innováció, 2017)
Vámos Ágnes (2016, szerk.): Tanuló pedagógusok és az iskola szakmai tőkéje. ELTE Eötvös Kiadó. Budapest.