Nyugat vs. Glóbusz - Pénzes, Dávid (Neveléstudomány | Oktatás – Kutatás – Innováció, 2017)
Kéri Katalin (2015): Adatok és művek a nem nyugati kultúrák neveléstörténetének kutatásáról (historiográfiai áttekintés). Pécsi Tudományegyetem. Bölcsészettudományi Kar. Neveléstudományi Intézet. Pécs